Werking & Tarieven

Wij luisteren naar uw behoeften en ontwikkelen het gepaste advies voor uw bedrijf en zorgen samen met u voor de implementatie. Dit alles steeds op maat.

De aanpak van Aimbizz is verschillend van de zoveel andere adviesbureaus of consultants. Wij dragen onze expertise over, coachen en trainen in de praktijk zodat u in de toekomst dit zelfstandig kan  toepassen. Hiervoor hebben we een eigen tool ontwikkeld ‘Structuur Optimalisatie’ die het ganse traject duidelijk maakt.

Het adviestraject is transparant en omvat 5 stappen. De werkwijze is afgestemd op uw specifieke wensen.

Intake

  • Tijdens de kennismaking bespreken we samen uw bedrijfssituatie en bepalen we uw behoefte en het gewenste doel.

Inzicht in kosten & resultaat

  • Het resultaat telt maar tegen welk kostenplaatje. We maken een duidelijke offerte op waarbij we de adviesopdracht omschrijven met het gewenste resultaat en wat u van Aimbizz kan verwachten. Dit met vermelding van de termijn en prijs.

Analyse & Advies

  • De nodige analyses worden uitgevoerd en op basis van de resultaten wordt er een adviesrapport opgesteld. Dit rapport wordt samen met u besproken.

Implementatie

  • Een praktisch actieplan met de verbeterpunten en te nemen stappen wordt opgesteld om te implementeren. De implementatie wordt volledig verzorgd en begeleid.

Evaluatie & bijsturing

  • De opdracht is pas klaar wanneer de vooraf gestelde doelen behaald zijn en uw als bedrijfsleider, tevreden bent. Daarna kunnen we blijven fungeren als uw klankbord.

Als KMO in Vlaanderen kan u genieten van subsidies voor advies, coaching en opleiding.

Aimbizz is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille voor opleiding, coaching en bedrijfsadvies. Neem contact op voor meer informatie en geniet van 30% tot 40% subsidie voor uw traject.

kmo