fbpx

Referenties

Testimonials

Greet Havermans
Regio-coördinator Kempen at ETION LEDENWERKING VZW

November 29, 2012. Greet was a client of Aimbizz

Ik kan Mia van harte aanbevelen als personal coach en .... ja ook als vriendin 😉

Armand Ceulemans
Field Sales Manager @ Proximus

February 23, 2011. Armand managed Aimbizz directly

Mia has been working for more than 2 yours in my team as Sales Executive coach . She is very high skilled in people management and motivating people she has a very independent way of working . Mia is a real entrepreneur with and open positive attitude . In other words it was really great working with her .

Joke Seghers
Zaakvoerder Seghers Parket

Joke was a client of Aimbizz

In 2013 volgde ik bij Confederatie Bouw een sessie over familiale bedrijfsovername. Ik werkte toen al een aantal jaar bij mijn vader. Een overname werd meer nabije toekomst en ik ben ten rade gegaan bij Mia. Ondertussen heb ik, samen met mijn echtgenoot, de zaak sinds een tweetal jaar volledig overgenomen.

Je denkt dat je zoiets alleen kunt, maar niets is minder waar. Wij hadden nood aan een persoon van buitenaf die de zaken bespreekbaar maakte en die ons de verschillende stappen duidelijk kon maken. Mia geeft duidelijk aan tegen wanneer bepaalde zaken afgewerkt moeten zijn. Je leert je familie op een andere manier kennen. Je bepaald samen tot in de diepte alles wat je moet kunnen en kennen om de firma op een goede manier te kunnen leiden. Ondanks dat ik al enkele jaren in de zaak werkte, merkte ik dat er nog veel zaken waren die mijn vader nog diende over te dragen aan me: zowel op vlak van kennis als administratie.

In 2015 hebben we de zaak overgenomen en het gaat goed, mede dankzij de manier van aanpak toen. Je werkt jaren in het bedrijf, maar echt alles ken je nog niet. Heel veel aan de begeleiding van Mia gehad.

Bedankt Mia!

Jürgen Peeters
Zaakvoerder De Onderstroom

Jurgen was a client of Aimbizz

Mia heeft ons geholpen scherper af te bakenen wat we te bieden hebben en hoe we dat beter in de wereld zetten. Na 15 jaar zelfstandig ondernemen liep ik een beetje vast in mijn ondernemerschap. Hard werken en bezield zijn is niet genoeg om een bloeiende onderneming te hebben. Haar resultaat gerichte aanpak en spiegel op de structuur van de organisatie heeft niet alleen de zaak meer rendabel gemaakt, de energie stroomt weer sterker dan voorheen. 

 

Beste Mia, na de voldane sessies in 2014 hebben wij graag weer de draad opgenomen voor een nieuwe reeks in 2015. Je vernieuwende ideeën en brede kijk geven steeds een goed resultaat. Je intensieve inzet, stipte afspraken en opvolging betekenen een meerwaarde voor ons bedrijf. We kunnen je zeker aanbevelen bij een nieuwe klant.
Met vriendelijke groeten, Raymonde Gijbels medezaakvoerder ELV.

 

Patrick Moens
Zaakvoerder van Dynamoo

Patrick is een klant van Aimbizz

Mia is een echte doorzetter en door haar aanpak en volharding boekt ze resultaten.
Dit geeft een goed gevoel, waarvoor dank.

Mia Haesevoets werd in de zomer van 2014 aangesteld bij dynamoo.biz om de bedrijfsstructuur te optimaliseren. In één van de brainstormingen hebben we samen beslist om een externe 2-daagse brainstorming te organiseren. We deden dit begin februari 2015 voor de eerste keer. De manier van creatief brainstormen werd gestimuleerd onder de voorstelling van 16 bedrijfsissues, waar iedereen elk idee kon zetten op een eenvoudige post-it. Nadien werden alle ideeën toegelicht, beoordeeld in groep en gegroepeerd tot een aantal werkbare ideeën. De aanpak van Mia was hierin zeer constructief, … en heeft zelfs de groepsgeest aangescherpt. (Na de meeting, besliste zaakvoerder Patrick Moens van dynamoo.biz, om hiervan alvast een jaarlijkse traditie te maken.)

Anne-Floor van Unnik
Vennoot bij PVCELE Ramen en Deuren

18 Sept, 2018

Wij hebben Mia gecontacteerd om onze structuur en werking te professionaliseren en te structureren. Als jong familie bedrijf zijn er altijd dingen die iets minder vlot verlopen. 
Mia heeft ons laten inzien dat de neuzen, hoewel het anders leek, toch dezelfde richting in stonden en op die manier zijn we verder gaan bouwen aan onze missie en visie.
Ik kan concluderen dat tot op heden Mia's input van grote waarde is geweest en ik baseer me tot op vandaag op de tools die zij heeft aangereikt om verder uit te kunnen groeien.
Dus ik kan Mia na deze ervaring van harte aanbevelen!

Onze Klanten