fbpx

Over Ons

Aimbizz startte in 2007 op met als doel zaakvoerders te ondersteunen in het optimaliseren van hun bedrijf, het bedrijf efficiënter te laten draaien, winstgevender te maken waarbij de taken van de zaakvoerder aanzienlijk worden verlicht.  Veel zaakvoerders hebben het gevoel dat ze te veel zelf moeten doen en dat hun bedrijf niet optimaal draait zonder hen.

Aimbizz ontwikkelde de unieke methode ‘Structuur Optimalisatie’ en zorgt hierdoor voor een optimaal bedrijf waardoor de zaakvoerder meer eigen tijd genereert. De methode garandeert betere en langdurige resultaten.

Het team bestaat uit ervaren mensen en biedt ondersteuning in gans België.

Sinds kort werd Aimweb opgericht dat ondersteuning biedt op het vlak van webdesign, webdevelopment en sociale media.

Mia Haesevoets

Zaakvoerster

Mia vertrekt vanuit haar opleiding als licentiaat communicatiewetenschap en combineert dit met een ervaring van 20 jaar in het bedrijfsleven als sales, account manager en later als leidinggevende. In 2007 startte ze de firma Aimbizz op om andere bedrijven te begeleiden in hun groei en optimale organisatie. Mia's sterke punten zijn haar empathisch vermogen, sterke communicatie, positieve ingesteldheid, snel inleef vermogen en realistische kijk op de situatie. Zij zorgt ervoor dat je organisatie optimaal en in balans kan functioneren en spoort snel de noden op. Haar passie is begeleiden van groei en ontwikkeling van bedrijven en mensen. Mia laat zich ondersteunen door een team van medewerkers die uitblinken in hun specialiteiten. Maak hier verder kennis met het ganse team.

Mia

Gavin Johnston

Team lid

Gavin is een specialist in project improvement en recruitment. Sales en operations hebben geen geheimen voor hem. Als international project manager deed hij een grondige ervaring op. Wilt u internationale nieuwe markten ontwikkelen dan kan je bij hem terecht. Gavin heeft ook ervaring als IT project manager. De persoon binnen Aimbizz voor training en coaching op verschillende domeinen voor groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Gavin

Louis Meert

Team lid

Louis heeft een rijk verleden als ondernemer in fashion en retail en begeleidt bedrijven in al hun groei fases. Voor bedrijfsanalyses kan je bij hem terecht. Als sales coach en trainer kan Louis je inspireren om net dat tikkeltje meer in te zetten voor de verdere groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Louis