Skip to content
All posts

Aimbizz helpt uw bedrijf groeien...

Een goed gestructureerde onderneming levert alleen maar voordelen op. Processen verlopen soepeler, uw personeel is beter gemotiveerd, uw omzet stijgt en uw winstcijfers zien er jaar na jaar rooskleuriger uit. “Voorbeelden zijn er legio,” zegt Mia Haesevoets. “Met de ”Structuur Optimalisatie Model Canvas” van Aimbizz en ons team van specialisten helpen we kleine en grote bedrijven in hun groei en ontwikkeling. Ook wie zijn onderneming binnenkort wil verkopen, kan bij ons terecht. Samen zetten we de sterktes in de kijker.”

Starten doen we met het opmaken van een stand van zaken en het oplijsten van de doelstellingen. Hoe ziet het bedrijf er vandaag uit? Wat zijn de sterktes? Waar zitten de knelpunten? Willen we binnenkort innoveren, reorganiseren of zetten we de stap naar internationalisering? Daarna start onze analysefase, waarbij we ook de medewerkers van de onderneming betrekken. Pas dan volgt ons advies en uiteindelijk het actieplan en de implementatie. Als uit dit plan blijkt dat opleiding aangewezen is, nemen we ook die voor onze rekening. Aimbizz staat dus voor het totaalplaatje: analyse, advies, implementatie, training en coaching op maat.”

 

Tijdens de kmo-connectdays van 2016 kan u kennis maken met onze werkwijze tijdens 2 workshops en kan u op onze stand (1119) ons team ontmoeten. Carine Bosman is specialist in internationale export, Kris Van de Mosselaer is expert in boekhouden en financiën, Louis Meert helpt bedrijven in moeilijkheden, Gavin Johnston heeft jarenlange expertise in productverbetering, aanwerving en IT en Mia Haesevoets, zaakvoerder en grondlegger van Structuur Optimalisatie.

 

Meer info over Aimbizz vindt u op www.aimbizz.be. Contact opnemen doet u via het nummer 0479 97 96 35 of mia.haesevoets@aimbizz.be. Bericht van 2016