fbpx

Ons aanbod

Waarin we uitblinken

 

Luisteren naar en detecteren van de noden en problemen van je bedrijf. Oplossingen aanbieden en deze implementeren. Opgelost staat netjes en zorgt voor vooruitgang.

 

Specialiteit

Medewerkers

Je mikt als zaakvoerder op duurzame groei en financiële standvastigheid. Je kan deze ambitie alleen verwezelijken met competent en getalenteerd personeel. Medewerkers zijn het menselijk kapitaal van je bedrijf. Medewerkers vinden en aanwerven is al een kunst op zich, ze behouden is nog een grotere uitdaging. Aimbizz helpt je hierbij.

Medewerkers vinden en behouden

Hoe als bedrijf medewerkers vinden en behouden? Jezelf als werkgever profileren zowel aan de interne – als aan de externe wereld. Je werkt aan je employer branding.

Leiderschap

Je leiderschap aanpassen aan een wereld in evolutie of evolueren van ondernemer naar het meer managen en aansturen van je bedrijf. Hoe doe je dit?

Well being

Privé-werk balans, een belangrijk item voor je medewerkers en voor jezelf. Hoe ga je hier mee om? Is er een goed time-management in je bedrijf? Weet iedereen wat de prioriteiten zijn?

Ontwikkeling en groei

Investeren in je mensen zodat ze niet weg willen bij jouw bedrijf. Dit is een kunst op zich.

Motivatie

Medewerkers hebben graag duidelijkheid, een kader om binnen te werken.

Hoever sta je met het organigram, de functieomschrijvingen en afspraken rond het nieuwe werken?

missie en visie

Waar staat je bedrijf voor, waarom ben je er als bedrijf? Waar ga je naartoe op termijn?

strategie

Is er een doel bepaald en een plan om dit doel te bereiken?

organisatie en digitalisering

Is de interne werking optimaal en is er een digitaal systeem nodig?

processen en procedures

Zijn de werkzaamheden in stappen opgedeeld en uitgelegd? Wordt er niets vergeten en wordt er niets dubbel gedaan, is de foutenmarge miniem?

Budgettering

Is er een budgettering en zijn de targets opgesteld? Zijn deze onderbouwd? Wat is er nodig van inkomsten in het bedrijf, hoe gaan we deze behalen?

Specialiteit

Structuur

Hoe zit de structuur van je bedrijf in elkaar? Hoe is de organisatie van de verschillende afdelingen en zijn er processen en procedures? Is er een goede flow van communicatie tussen de verschillende afdelingen? Is er een missie, visie en strategie? Aimbizz staat voor jou klaar om dit voor jouw bedrijf te optimaliseren.

Specialiteit

Klanten

Voor bepaalde bedrijven is een andere klantenbenadering nodig in vergelijking met vroeger. Klanten zijn de levensader van je bedrijf. De kunst is ze te vinden, aan te trekken, aan je te verbinden en ze te behouden.

Sales

All around benadering van doelgroepen bepalen, klanten zoeken en behouden.

Customer journey

Welke weg volgt de klant om in contact te komen met je bedrijf en een product of dienst te kopen? Hoe kunnen we dit verbeteren?

Clients centricity

Vertrekken vanuit de klant, je organisatie, processen en werkwijze aanpassen aan de klant. Ben jij er klaar voor?

Go to market

Je tactische actieplan om een nieuwe markt, nieuwe klanten of een herlancering van je producten/diensten te realiseren.

Communicatie

Alles om je interne – en externe communicatie te verbeteren en er vruchten van te plukken. Verbeter zelfs je privé communicatie.

Process

Onze Methode

ONDERZOEK & Analyse

Op basis van het intake gesprek bepalen we welke onderzoeken & analyses uitgevoerd worden. We werken steeds met het KISS principe en analyseren enkel wat nodig is.

ADVIES

Het advies wordt opgesteld en gepresenteerd aan de opdrachtgever. Het omvat een praktisch actieplan met de te nemen stappen ter verbetering of groei.

IMPLEMENTATIE

Het praktische adviesrapport wordt geïmplementeerd en uitgevoerd waarbij alle stappen aanbod komen. Het resulteert in de optimalisatie van de werking van je bedrijf. Het zorgt voor sterke wortels.

Tarief

Onze CONSULTAnCy pakketten

 

We starten elk traject met een analyse van je bedrijf om een zicht krijgen op vlak van de structuur, de medewerkers en de klanten. Nadien formuleren we het gepaste advies en kan je hiermee aan de slag binnen je bedrijf.

 

Je kan je verder laten begeleiden door een gerichte opleiding te volgen of je kiest voor een persoonlijke implementatie op maat in je bedrijf.

Door gebruik van de kmo-portefeuille krijg je, als KMO, subsidies voor deze trajecten van 20% of 30%.

 

Klanten